Over ons

Juan’s betrokkenheid en toewijding aan perfectie vormen de kern van het bedrijf. Het gebruik van enkel hoogwaardige producten en geavanceerde apparatuur, in combinatie met Juan’s persoonlijke inzet, staat garant voor een resultaat waarbij elke auto er als nieuw uitziet en aanvoelt.

Mijn bedrijf is gespecialiseerd in de hoogwaardige verzorging van voertuigen op een uiterst gedetailleerd niveau. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, gericht op het herstellen en behouden van de optimale conditie van auto’s.

Een van de voornaamste diensten omvat het zorgvuldig wassen en polijsten van de lak van een auto. Denk hierbij ook aan lakcorrectie en glasherstel. Hierbij wordt gebruikgemaakt van geavanceerde producten en state-of-the-art apparatuur om de lak naar zijn oorspronkelijke staat te herstellen, met een schitterende glans als resultaat.

Naast externe behandelingen biedt JPM Car Detailing ook uitgebreide interieur detailing aan. Dit omvat grondige reiniging van het interieur, waaronder stofzuigen van bekleding en vloermatten, reinigen van dashboard en deurpanelen, en behandeling van de bekleding met specifieke reinigingsmiddelen om vlekken en ongewenste geuren te verwijderen doormiddel van een Osmose behandeling.

Het bedrijf biedt tevens gespecialiseerde diensten aan, zoals het aanbrengen van beschermende coatings op de lak om deze te vrijwaren van krassen en verontreinigingen. Daarnaast voorzien wij in specifieke behandelingen voor velgen en banden.

Al met al bieden wij een allesomvattend dienstenpakket aan voor eigenaren die streven naar een professionele en betrouwbare partner voor het onderhoud van hun voertuig. Het bedrijf geniet een uitstekende reputatie en vormt een weloverwogen keuze voor veeleisende autobezitters.

 

Scroll naar boven